Vrtni traktor Husqvarna

Med kosilnicami po kakovosti izstopata predvsem dve znamki, to sta Husqvarna in Stihl. Obe imata zelo prepričljivo ponudbo in odpirata mnoge priložnosti, ki se jih splača izkoristiti. V višjem rangu posegamo predvsem po kosilnicah, ki so namenjene zahtevni rabi in večjim obremenitvam, kar ne velja le za napredne sedežne kosilnice in druge večje naprave, temveč tudi za nahrbtne in samohodne kosilnice, včasih tudi za modele, ki so namenjeni domači rabi.

Husqvarna kosilnice

V ponudbi znamke Husqvarna izstopajo predvsem zmogljive naprave za košnjo na velikih površinah. To je vrtni traktor Husqvarna, ki bo prepričal tudi najbolj zahtevne profesionalne vrtnarje. Gre za napravo, ki odpira mnoge možnosti pri obdelavi zunanjih površin. Vrtni traktor Husqvarna je v prvi vrsti seveda namenjen košnji, pri čemer se odlično izkaže. Velika prednost pa je pogosto tudi možnost naknadne obdelave pokošenega materiala, predvsem funkcija mulčerja, lahko pa pokošeno travo sproti spravljamo v koš. Ob tem nudi vrtni traktor Husqvarna še kar nekaj možnosti za razširitev funkcionalnosti, saj lahko uporabljamo vrsto uporabnih priključkov za obdelavo terena.

Husqvarna ima v ponudbi seveda še celo vrsto drugih kosilnic. Poleg vrtnih traktorjev izstopajo še robotske kosilnice, prav tako pa so priljubljene tudi druge izvedbe, saj vse prinašajo odlike, po katerih slovi ta znamka.

Stihl kosilnice

Znamka Stihl je nekoliko bolj privlačna s ponudbo manjših kosilnic, to je recimo tudi kosilnica na nitko. Stihl v tem segmentu prepriča z izjemno vsestransko opremo, na katero se lahko zanesemo pri raznovrstnem delu v praktično vsakem okolju. Kosilnica na nitko Stihl je zelo uporabna tako za košnjo okoli hiše kot tudi za profesionalno uporabo, saj se vrtnarji pogosto soočajo z različnimi ovirami in razgibanimi tereni. V takšnem okolju se kosilnica na nitko Stihl vsekakor dobro obnese in predstavi svoje prednosti. Seveda pa ima tudi Stihl v ponudbi še pestro zbirko drugih izdelkov, ki se po kakovosti uvrščajo v višji rang in zagotavljajo popolno zadovoljstvo zahtevnih uporabnikov.