Zobne luske

Pri zobozdravstvenih storitvah imamo kar veliko izbire, še posebej če se odločamo za kakšne storitve pri zasebnih zobozdravnikih, ne le nujna zdravljenja in preglede. Tako lahko zelo dobro poskrbimo za svoje zobe, ne glede na to, kakšen rezultat bi radi dosegli oziroma katere težave želimo nasloviti. Pomembno pa je, da premišljeno izberemo prave storitve in seveda tudi pravega zobozdravnika. Na podlagi teh dejavnikov lahko pričakujemo tudi različne cene.

Nekatere storitve so lahko zelo ugodne, pa kljub nizki ceni prinesejo odlične rezultate. To recimo velja za zobne luske, ki so dokaj ugodne, a v trenutku povsem preoblikujejo izgled zobovja in polepšajo nasmeh. Zobne luske se uvrščajo med izdelke, ki se najpogosteje uporabljajo pri estetskih storitvah, lahko pa pomagajo tudi pri protetiki in rekonstrukciji poškodovanih ali manjkajočih zob. Tako imajo zelo velik potencial in jih lahko dobro izkoristimo v različnih situacijah. Zobne luske so precej poceni, treba bo odšteti le kakšnih 300 evrov, kar je glede na prepričljiv končni rezultat vsekakor zelo ugodna cena.

Tudi zahtevnejše in obsežnejše storitve so lahko relativno ugodne, spet prav s tega vidika, da ponudijo odličen končni rezultat. Tako je recimo tudi za all on 4 cena relativno ugodna, čeprav gre za eno izmed dražjih storitev, ki jih lahko najdemo pri zobozdravnikih. Za all on 4 cena dosega okoli 6000 evrov, lahko tudi več, v nekaterih primerih pa lahko najdemo cenejše ponudbe. Cene pri teh storitvah vsekakor niso nizke, kar pa še ne pomeni, da niso ugodne. Gre namreč za kompletno rekonstrukcijo zobovja, izdelava celotne proteze in namestitev na implantate pa razumljivo ne more biti prav poceni. Glede na končni rezultat in povrnjeno funkcionalnost zobovja je za all on 4 cena upravičena, k temu pa lahko dodamo še lep izgled zobovja. Višjo ceno upravičuje tudi celotna izkušnja, ki jo nudijo izkušeni zobozdravniki pri takšnih posegih.