Telegrami za mami

Telegrami za mami  so edinstveno in srčno darilo, ki ga lahko prejme mamica in novorojenček ob rojstvu. Telegrami za mami so trajni spomin na novo obdobje vsake mamice. V njih so napisane najlepše in najbolj iskrene želje, ki so namenjene novemu družinskemu članu, prav tako pa tudi staršema.

Telegrami za mami so lahko poslani direktno v porodnišnico, kjer bo novo pečena mamica z veseljem prebrala vaše želje, ali pa je poslan na domači naslov, ki bo prihod novega člana še polepšal, ko bo družinica brala vaše iskrene želje. Telegrami za mami  so lahko zelo zabavni in prisrčni, saj je v današnjem času možno izbrati oziroma dodati, kar nekaj dodatkov, da bo vaš telegram dobil še večji pomen.

Telegram za mami pa lahko vsebuje tudi različna in prisrčna darilca, ki so lahko namenjeni celotni družini ali pa samo novorojenčku. Telegrami za mami  so tako rekoč trajno darilo, saj jih lahko ponovno preberete tudi čez par let, ko boste želeli obujati spomine, ali pa boste praznovali kakšno obletnico v krogu družine.

Kazalo vsebine

Čestitka ob rojstvu

Čestitka ob rojstvu je  edinstveno in srčno darilo, ki ga lahko prejme mamica in novorojenček ob rojstvu, prav tako pa tudi seveda očka. Čestitka ob rojstvu je trajni spomin na novo obdobje vsake mamice in očka. V njej  so napisane najlepše in najbolj iskrene želje, ki so namenjene novemu družinskemu članu, prav tako pa tudi staršema.

Čestitka ob rojstvu , ki je napisano na voščilnico ima večji in pristnejši pomen. V čestitko lahko napišete kakšen čudoviti verz, ki ste ga našli na spletu ali pa enostavno sami napišete kar čutite. Če želite, da ima čestitka ob rojstvu  še več pristnosti in vašega pridiha  lahko čestitko izdelate tudi sami, saj je na voljo ogromno pripomočkov in dodatkov, s katerimi boste to lahko ustvarili. Čestitko ob rojstvu lahko izročite osebno ali pa jo pošljete.