telegrami

Ob rojstvu otroka želimo posredovati lepo voščilo, po navadi pripravimo tudi kakšno darilo. Zelo lepo je, če uspemo kakšno presenečenje poslati že v porodnišnico – tam se verjetno ne bomo osebno oglasili, saj želi imeti družina po porodu nekaj miru, lahko pa dostavimo v porodnišnico telegram. Pogosto je prav to idealna rešitev za posrečeno voščilo.

Telegram v porodnišnico posredujemo brez težav, voščilo ne bo vsiljivo ali moteče. Poleg tega lahko izbiramo med zanimivimi voščilnicami in raznimi darilci, ki jih dodamo čestitki. Tako bomo gotovo dosegli izvrsten učinek s takšnim voščilom, dodatna prednost pa je ta, da bo telegram v porodnišnico prispel pravočasno. 

Kdaj bo telegram v porodnišnico dostavljen?

Ob rojstvu otroka smo pogosto zelo pozorni na to, da svoje voščilo posredujemo čim prej. To gotovo velja v primeru, da pošiljamo telegram v porodnišnico, saj se lahko hitro zgodi, da bomo zamudili pravi trenutek za pošiljanje telegrama. Le nekaj dni časa imamo, da uredimo dostavo, nato bo družina že odšla domov.

Običajno se telegram v porodnišnico dostavlja s hitro pošto, tako da lahko pričakujemo hitro dostavo in ne bo velikih težav oziroma tveganj za zamudo. Verjetno bomo uspeli izbrati pravi trenutek, nenazadnje ponudniki telegramov dostavljajo pošiljke že isti dan. Telegrami Minimu pridejo v porodnišnico morda že isti dan ali naslednji delovni dan, tako da ne bo treba pretirano hiteti. Mirno se lahko posvetimo brskanju po ponudbi in najdemo tiste telegrame, s katerimi bomo naredili kar najboljši vtis. Nato lahko kar preko spleta uredimo vse potrebno, ponudnik pa dostavi telegram v porodnišnico.

Problem se lahko pokaže v primeru, da nimamo toliko časa za pošiljanje, lahko se recimo zgodi, da želimo telegram poslati med vikendom ali med prazniki. V tem primeru telegram v porodnišnico morda ne bo dospel pravočasno. Seveda je pametno že hitro ugotoviti, kakšne opcije so najbolj ustrezne, a če se tudi sami nekoliko zamudimo, bo morda za pošiljanje telegrama v porodnišnico že prepozno. A vseeno lahko računamo na to, da bomo pošiljko kljub temu dostavili do prejemnika, saj je možno telegram enostavno preusmeriti.

telegrami-telegraf

Voščilo ob rojstvu bo vedno prišlo na pravi naslov

Tudi če telegrama ne uspemo dostaviti pravočasno v porodnišnico, bo torej voščilnica s kakšnim darilcem prispela na pravi naslov. Že ob naročilu telegrama lahko določimo alternativni naslov, da se lahko pošiljka preusmeri, če v porodnišnici ne najde svojega prejemnika. Lahko pa to uredimo tudi naknadno, čeprav je možno, da bo zaradi tega prišlo še do kakšne dodatne zamude. Kakorkoli, v vsakem primeru lahko pričakujemo, da bo voščilo ob rojstvu naposled prišlo na svoj naslov. 

Zato se lahko mirne duše posvetimo pripravi čudovitega voščila, s katerim posredujemo lepe želje in pozdrave mladi družini. Tu imamo povsem proste roke, saj nam ponudniki telegramov omogočajo pripravo poljubnih voščil. Ni treba pretirano komplicirati, pogosto je dovolj že to, da dodamo voščilnici kak posrečen verz.

Verzi za voščilo ob rojstvu

Kot voščilo ob rojstvu se zelo dobro obnesejo posrečeni verzi, ki jih najdemo na različnih krajih. Najbolj preprosto jih najdemo tako, da pobrskamo po spletu, pogosto imamo zbirko že pripravljenih verzov kar pri ponudnikih telegramov. Tako lahko dobimo zelo posrečene verze ob rojstvu otroka na https://minimu.si/verzi-ob-rojstvu/ pri ponudniku, ki hkrati opravlja tudi dostavo telegramov – vse potrebno opravimo na istem mestu, tako da bomo gotovo uspeli pripraviti zelo posrečeno voščilo ob rojstvu. Brez težav lahko dobimo zelo dobre ideje za samo čestitko, prav tako nam je na istem mestu na voljo široka ponudba primernih izdelkov, ki jih dodamo voščilnici kot darilo ob rojstvu otroka.

Tako pri oblikovanju voščila kot pri izbiri darila imamo veliko svobode, tako da se lahko odločimo za res posrečene izbire. Upoštevamo seveda različne kriterije, na podlagi katerih se odločamo, a če dobro poznamo prejemnika, lahko izberemo navdušujoča darila, ki so primerna za takšno priložnost. To niso le darila, ki spremljajo telegram in voščilo ob rojstvu, temveč tudi darila, ki jih družina dobi ob povratku iz porodnišnice.

Otroška posteljnina in oprema za darilo

Zelo dobra ideja za darilo je otroška oprema, saj bo družina z novorojenčkom potrebovala kar dosti nove opreme. Tu se gotovo takoj spomnimo na otroško posteljo, k tej spada tudi otroška posteljnina. Novorojenčka imamo sicer najprej v zibki, tudi ta že potrebuje nekaj opreme. A verjetno bo družina v pričakovanju to opremo že izbrala v času nosečnosti, nenazadnje moramo biti dobro pripravljeni, ko se z dojenčkom vrnemo iz porodnišnice. Preostala oprema pa pogosto dopušča kar nekaj možnosti za izbiro posrečenega darila.

Z izbiro opreme za otroško sobo praktično ne moremo zgrešiti. To je oprema, ki bo otroku gotovo koristila, tudi če še ne bo takoj v uporabi. Dobra izbira je lahko otroška posteljnina, lahko dobimo tudi drugo opremo za otroško posteljo. Prav tako lahko posežemo po drugi opremi za otroško sobo, tu najdemo veliko uporabnih pripomočkov in dodatkov, kakšno dekoracijo in druge zanimivosti ter seveda igrače. Vedno lahko računamo na to, da bomo dobili celo zbirko uporabne opreme za vsakega otroka, tako za novorojenčke kot za starejše otroke.

Otroška posteljnina je lahko zelo dobro darilo tudi s tega vidika, da komplet posteljnine nikoli ni odveč. Vedno je zelo dobrodošlo, da imamo pri roki svežo posteljnino, tako da je takšno darilo vedno primerno, tudi če družina že ima otroško opremo. Pazimo le na to, da je otroška posteljnina res primerna za svoj namen, saj imajo otroci pogosto nekatere posebne potrebe, upoštevati moramo tudi posebne dimenzije otroških postelj. A z dobro izbiro lahko tu dobimo izvrstne rešitve, s katerimi bomo prejemnike gotovo navdušili.

Oprema za otroka bo nadvse dobrodošla, ob tem pa lahko pomislimo tudi na druge člane družine. Če pripravljamo presenečenje ob rojstvu otroka, lahko hkrati izberemo še kakšno malenkost za mamico, ki bo takšne geste gotovo vesela, tudi če ne gre za kakšno zelo dovršeno darilo. Takšne malenkosti lahko dodamo že telegramu.

Darilni telegram za mami

Telegrami imajo posrečena darilca, ki niso prilagojena le malčkom, temveč prinašajo kakšne zanimivosti tudi za mamico. Tako bomo našli kar pester izbor različnih darilnih paketov in posameznih darilc, s katerim popestrimo čas v porodnišnici. Verjetno bo najbolj posrečen telegram za mami tisti, ki prinaša skrbno izbran darilni komplet, lahko pa se kar sami posvetimo izbiri med številnimi izdelki, ki jih predstavljajo ponudniki telegramov.

Ker imamo na tem področju možnost kar sami sestaviti telegram, imamo res proste roke in se lahko odločimo za tiste izdelke, s katerimi bomo najbolj navdušili. Računamo na to, da bomo dobili izdelke, ki so posebej prilagojene mamicam ob rojstvu otroka. Darilni telegram za mami ima kakšno malenkost, ki je v tem času še posebej dobrodošla, recimo kak sladek prigrizek, naravna kozmetična sredstva, lahko tudi kak nakit ali kaj podobnega. Darilca priložimo voščilnici, pogosto pa k temu dodamo tudi sveže cvetje ali kakšno drugo drobno pozornost.

Čeprav se pogosto odločamo tudi za kakšna druga voščila, je telegram za mami še vedno med najbolj posrečenimi možnostmi. Na ta način bomo namreč dosegli veliko boljši učinek kot z voščilom, ki ga pošljemo po telefonu. Čeprav gre lahko za enako čestitko, ne moremo pričakovati, da bomo s telefonom nadomestili učinek lične voščilnice in posrečenega darilca, še posebej če izberemo prav telegram za mami. Tu imamo vse možnosti, da najdemo zelo dobre darilne komplete, ki so za to vlogo kot nalašč.

Pogosto je telegram za mami že pripravljen, ponudniki telegramov pripravljajo različne darilne komplete za različne namene, obdarovanje ob rojstvu otroka pa je med najbolj pogostimi. Zato pričakujemo pestro ponudbo, ki bo že zelo atraktivna, če se zanimamo za tak telegram. Hkrati imamo možnost prilagoditev, sestavimo lahko telegram po želji. Prav tako dobimo še druge darilne pakete, telegram za mami pogosto vključuje kakšno malenkost še za dojenčka ali pa najdemo prav telegram za novorojenčka.

Darilni paket za novorojenčka

Včasih se za še bolj domiselno opcijo izkaže paket za novorojenčka, ki je bolj prilagojen malčku. To je lahko zelo dobra izbira, s katero bomo dosegli celo boljši učinek. Našli bomo kar dosti izbire, vedno lahko računamo na to, da bo v ponudbi idealen telegram za dojenčka.

Darilni paketi so lahko povsem prilagojeni novorojenčku. Vključujejo kakšne posrečene izdelke, ki jih bo malček potreboval. Pogoste so recimo igrače, ki se dojenčku že v tem obdobju hitro prikupijo. Še bolje pa je, da imajo igrače tudi kakšno uporabno vrednost. To so lahko kakšne odejice, ki so domiselno oblikovane kot prikupen plišasti prijatelj. Lahko najdemo tudi druge opcije, recimo paket za novorojenčka, ki vključuje leseno grizalo, oblikovano v obliki prijaznega medvedka. S takšnimi izdelki bodo dojenčki gotovo veseli, pa tudi starši bodo hvaležni za izbiro koristne opreme. Pri ponudnikih lahko pričakujemo zanimivo zbirko takšne opreme, saj vedno ciljamo na podobne učinke in se med telegrami hitro oblikuje selekcija najbolj atraktivnih opcij. Še vedno pa imamo priložnost, da izberemo kakšne edinstvene komplete, s katerimi lahko še bolj navdušimo.

V vsakem primeru nam je gotovo na voljo posrečen paket za novorojenčka. Tu imamo veliko izbire in hitro lahko pridemo do tistih opcij, ki se bodo odlično obnesle. Dobili bomo posrečene darilne pakete in posamezna darila, paket za novorojenčka lahko gotovo tudi prilagodimo in dodamo še kaj za mamico. Splača se izbrati posrečen telegram, s katerim bomo res naredili dober vtis.

Telegram-v-porodnisnico-telegram-ob-rojstvu-darilo-v-porodnišnico-ljubljana-darilo-za-novorojencka-telegrami-hitra-posta-79-550x550