teambuilding

Teambuilding je posebna oblika druženja med zaposlenimi. Storitev je k nam prišla iz tujine in se je zelo dobro uveljavila, saj se zanjo odloča vse več podjetij. Gre za druženje zaposlenih izven delovnega okvirja nekje v prijetnem okolju.

Teambuilding lahko poteka v zunanjih prostorih oziroma nekje v naravi v obliki kakšnega posebnega športa, lahko pa je bolj mirne narave in poteka v kakšnem posebnem ambientu, ki je kot nalašč ustvarjen za druženje in klepet o tem, kaj nam je v podjetju že uspelo in kakšni so načrti za naprej.

Teambuilding pri nas organizirajo tudi številna podjetja, ki svoje storitve predstavljajo na spletnih straneh. Eden med njimi vam ponuja teambuilding v svojih prostorih, kjer vam lahko postreže z vrhunsko hrano, pijačo pa tudi z glasbo v živo.

Escape room za otrokenepozabno doživetje za vaše male junake

Morda v kratkem svoj rojstni dan praznuje eden od vaših malčkov, vi pa bi mu letos radi pripravili res nekaj posebnega. Možnosti, ki vam jih ob tej priliki ponuja trg, je neskončno veliko, med njimi pa je tudi escape room za otroke.

Če do sedaj še niste slišali za escape room za otroke, morate za storitvijo nujno pobrskati pri vsaj nekaj ponudnikih na spletu. To je namreč odlična priložnost za malčke, da vsaj za eno uro pobegnejo stran od resničnega sveta v svet domišljije, junakov, iger, izzivov in še česa.

Medtem ko bodo mali junaki morda doživljali svoj prvi escape room za otroke, jih vi v svoji prijetni družbi lahko počakate v neposredni bližini, kjer vas bodo postregli, po želji seveda, z vrhunsko pripravljeno hrano, pijačo pa tudi glasbo. Cene storitev ponudnikov so vse bolj dostopne, saj je konkurenca na trgu vedno večja. Vseeno pa izbirajte med bolj poznanimi ponudniki, za katere veste, da vas ne bodo razočarali s svojo ponudbo.