Soča rafting

Vsak posameznik ima vsaj malo želje po nečemu adrenalinskemu. Ker nam adrenalin daje prav nek poseben občutek in dodatno moč, si tako adrenalinske izlete zapomnimo za vedno in jih prej ali slej ponovimo.

Soča rafting tako spada med sam vrh adrenalinskih nepozabnih doživetij, kar pomeni, da je to izkušnja, ki jo mora doživeti prav vsak posameznik. Sploh v poletnih dneh predstavlja pravo osvežitev, saj nas prečudovita reka Soča ohlaja in daje prav prijeten občutek.

Soča rafting pa ne pomeni samo to, da se prostovoljno odločimo za ta izlet, ampak lahko nekomu to ponudimo tudi kot darilo in mu s tem damo neko novo bogato izkušnjo in mu ustvarimo neko nepozabno doživetje.

Je pa to tudi stvar, ki nas zagotovo ne bo pustila ravnodušne in nam omogoča, da si dan preživimo v nepozabno idiličnem okolju. Predstavlja pa tudi aktivnost, ki se ji adrenalinski navdušenci enostavno ne morejo upreti.

Tandemski skok s padalom predstavlja pravi občutek letenja

Adrenalinski športi so v današnjih dneh zelo priljubljeni, saj se vse več ljudi prepušča adrenalinskim užitkom. Poznamo jih več vrst in vsak predstavlja različen nivo adrenalina, med tiste, pri katerih ga zagotovo ne bo primanjkovalo, spada skok s padalom

Tandemski skok s padalom je nepozabna izkušnja za vse, ki se odločijo za ta podvig in prav nobenega izmed njih ne pusti razočaranega. Za skok je potrebna obvezna oprema, ki je sestavljena iz kombinezona, čelade, rokavic in očal, katero nam dodeli tandem pilot.

Tandemski skok s padalom predstavlja bistvo v odskoku iz letala in prostem padu. Ko enkrat padamo po zraku dol, ne čutimo padanja in tudi ne gravitacije. Naše lebdenje pa lahko doseže hitrost vse do 200 km/h. Ko pridemo do 1500 metrov tandem inštruktor odpre padalo in ko se to zgodi, se začne mirno jadranje skozi neomejen prostor vse do pristnka.