selitveni servis

Kadar se selimo v študentskih letih in nimamo veliko osebnih lastnin ni pretirano težko samo naložiti dveh polnih potovalk v avto in s tem preseliti celo svoje življenje. Veliko večji problemi nastanejo, ko se Selimo z ljubljeno osebo in ustvarjamo na nekem prostoru dom, ne le prostor, kjer spimo in imamo obleke. Takrat veliko pridobimo, če najamemo selitveni servis.

Dober primer tega, kdaj nam selitveni servis prihrani veliko muk in stresa je selitev klavirja, kjer se seznanimo z veliko drugačnimi težavami, kot jih predstavlja selitev omare ali predalnika. Težava, na katero ne pomislimo, ko se odločimo za selitev klavirja je to, da večina njegove mase stoji na nekaj tankih nogah, vsaj če govorimo o koncertnem klavirju, zato moramo biti izjemno pozorni, da ponesreči ena izmed nog ne utrpi zaradi nepravilne prerazporeditve teže.

Takim problemom se lahko izognemo, če se odločimo za profesionalno selitev klavirja

Selitveni servis pride polno opremljen z vso potrebno opremo. Predvsem pride dovolj rok, prav tako pa posebej poskrbijo, da se mehanizmi znotraj klavirja med selitvijo ne bodo poškodovali. Selitev klavirja je še posebej naporna za lastnika instrumenta, saj smo nanj pogosto zelo navezani, saj nihče nima doma klavirja, ne da bi za njim stala neka zgodba.

Selitveni servis poleg za kvalitetno in varno selitev klavirja poskrbi tudi za to, da vse ostalo poteka gladko. Selitveni servis nam ponujajo storitev najema kombija prav tako pa najem dodatnih rok, ki poskrbijo, da selitev poteče hitro in učinkovito, saj so to le ljudje, ki se s tem že zelo dolgo časa ukvarjajo in obvladajo svojo stroko. Selitveni servis poskrbi za varen prenos tako masivnega pohištva kot tudi bolj krhkih kosov, kot smo to demonstrirali za selitev klavirja. Najbolj pomembno je to, da selitev izvedemo s čim manj stresa in čim manj škode, kar omogoča selitveni servis.