zdravi lasje

Lepi lasje so ključnega pomena za lep izgled, pa tudi za samozavest in počutje. Že kakšna neposrečena frizura nam lahko pokvari dan, kaj šele, da bi se srečevali s poškodovanimi lasmi ali izpadanjem. Zato moramo za svoje lase dobro skrbeti, o tem pa odločajo mnogi dejavniki. Tako splošna nega kot tudi razni detajli, ki jih lahko prilagodimo za kar najboljši učinek.

Zdravo rast las spodbujajo hranila, ki jih uživamo vsakodnevno, pomagajo tudi vitamini za lase in razna mikrohranila, ki sestavljajo lase. To je osnova, da lasje lahko zdravo rastejo, čeprav se včasih ta pristop nekoliko zanemarja. Več pozornosti posvečamo negi las, ki pa ne bo nujno uspešna, če so lasje šibki in poškodovani že v izhodišču.

Vitamini za lase spodbujajo rast zdravih las

Z nego las ne moremo veliko storiti, če lasje niso zdravi in močni. Šibkih in poškodovanih las ne bomo mogli naknadno obnoviti, problemi se bodo le stopnjevali. Najprej je treba poskrbeti za to, da imamo zdrave lase, ki nam ponujajo kar se da ugodne pogoje za nadaljnjo nego. Tu nam pomagajo vitamini za lase in druga mikrohranila, ki imajo pomembno nalogo pri spodbujanju rasti las.

Vitamine za lase lahko uživamo kot prehranski dodatek, seveda pa je še bolje, da se že prej prepričamo, da z zdravo in uravnoteženo hrano v telo vnašamo vse potrebne snovi, ki sodelujejo pri rasti las. Vedno lahko računamo na to, da bomo imeli na tem področju določene rešitve, kot so recimo vitamini za lase na https://www.star-beauty.si/trgovina/vitamini-za-lase/sugarbearhair-1 pri ponudniku kvalitetne opreme za vzdrževanje zdravih, lepih in sijočih las. TO so lahko zelo dobrodošle rešitve, s katerimi bomo odlično poskrbeli za svoje lase!

Že sami doma torej lahko dobro poskrbimo za svoje lase, ne da bi se jih sploh dotaknili. Z vitamini za lase zadostimo nujnemu pogoju za rast zdravih las, nato se lahko posvetimo še drugim ukrepom, ki nam pomagajo do res popolnega končnega rezultata.

nasveti za krepitev las

Olaplex za obnovo poškodovanih las

Tudi zdravi in bujni lasje se lahko poškodujejo. Stalno so namreč na udaru številnih groženj iz okolja. Soočajo se z vlago, močnim soncem in škodljivimi UV žarki, pa tudi z drgnjenjem, puljenjem in drugimi obremenitvami. Neugodne razmere se kažejo v poškodbah, lasje postanejo šibkejši, izgubijo svoj sijaj in volumen. Takrat nam pride prav Olaplex, to je sredstvo za nego poškodovanih las. 

S takšnimi sredstvi imamo možnost učinkovito ukrepati v primeru, da se srečujemo s težavami zaradi poškodovanih las. Olaplex je inovativno zasnovano sredstvo za nego las, ki na molekularnem nivoju obnavlja lase in odpravlja posledice vsakdanjih obremenitev. Najbolje se izkaže pri negi zdravih, a poškodovanih las, lahko pa reši tudi kakšne druge probleme, če želimo hitro priti do lepih in sijočih las. 

Olaplex omili posledice obremenitev na laseh

Lasje se uvrščajo med hitro rastoča tkiva, ki jih sestavlja predvsem proteinska struktura, odgovorna za mnoge lastnosti las. Lahko imamo bujne in dolge lase, a to še ne pomeni, da so zdravi in močni, saj na njihovo stanje vplivajo mnoge obremenitve. Pokažejo se poškodbe na sami strukturi las, predvsem razpadajo same kemične vezi, ki sicer ohranjajo prožnost in vzdržljivost las. Ravno to naslovi Olaplex, ki pomaga pri obnavljanju kemičnih vezi v poškodovanih laseh. S tem lahko pomagamo pri mnogih poškodbah, ne glede na vzrok in stanje.

Olaplex dobimo na star-beauty.si, sicer pa gre za izdelek, ki se uporablja tudi v frizerskih salonih. Pri profesionalni negi las lahko povprašamo po takšnih sredstvih in dobimo kvalitetno oskrbo, s katero bodo naši lasje bolje pripravljeni na vsakdanje obremenitve. Nenazadnje pa lahko dobimo Olaplex tudi za domačo uporabo, in to v različnih oblikah, da bomo za svoje lase dobro poskrbeli kar sami.