pajkice za vsako žensko

Se strinjate s tem?

Prav vsaka ženska ima verjetno v svoji omari oziroma v svojih predalih nekaj legic, ki jih nosi za vse priložnosti. Športne legice, termo legice, legice za v službo, doma, … Zakaj pa ljudje tako obožujejo legice? So ženske pajkice res bolj priljubljene kot trenirka?

pajkice za telovadbo

Legice poudarijo vašo postavo

O tem ni dvoma. V kolikor želite poudariti svojo postavo so legice zagotovo prava izbira za nošenje.

Pogosto se zato nosijo po opravkih, doma, v kombinaciji s krilom, daljšo tuniko ali bluzo. Pomembno je tudi, da so legice pravih materialov, saj tako lahko skrijejo vsako nepravilnost na nogah, poudarijo rit in stegna ter vizualno podaljšajo dolžino nog.

To je zagotovo prvi razlog, da ženske rade nosijo legice.

ženske pajkice Ariya

Udoben kos ženskega oblačila

Bombažne z veliko elastana – to je recept za udobje nošenja tega kosa oblačila.

Ženska oblačila morajo biti vedno udobna, predvsem pa se mora ženska v njih počutiti samozavestno.  To je recept za izbiro kateregakoli kosa ženskega oblačila. Pajkice iz spletne trgovine Ariya (https://www.ariya-store.com/pajkice-2/) zagotovo spadajo v to skupino.

Zakaj?

So izredno prožne, zato jih uporabljamo za športne aktivnosti, telovadbe, delo doma, v službi ipd.

Pajkice za fizično aktivnost

Kot smo prej omenili, so legice vedno raztegljive in prožne, zato jih lahko vedno uporabimo za športne aktivnosti: tek, fitness, hoja, … Izbirate lahko med dolgimi ali krajšimi kapri legicami, glede na vaše preference in letni čas.

Ni skrivnost, da so legice odlične tudi za pozimi, sploh če izberete termo legice, ki so podložene. Izbirajte le naravne materiale legic za ta namen, da zagotovite dihanje, kar je izrednega pomena za vaše zdravje. To lahko verjetno potrdi tudi Coco Austin, ki telovadi v športnih pakicah – več o tem si preberite na v članku.

Vas zanima kako se športne pajkice naredijo? Poglejte si spodnji posnetek:

Ugodna cena legic

Pogosto lahko vidimo, da se cene trenirke (le spodnji del), lahko giblje med 10EUR pa tja do 150EUR, kar je absurd. Kakšna je sploh razlika? 

Dejstvo je, da na to vprašanje nikakor ne moremo odgovoriti, saj cena ni kriterih za kvaliteto ali dovršenost kroja, ipd. Legice v spletni trgovini z ženskimi oblačili Ariya so  izredno ugodne (cca. 10EUR), pa so po drugi strani izjemne kvalitete. Pretekle stranke vedno izpostavijo, da kos legic nosijo tudi do 3 let, pa po ogromno pranjih ševedno izgledajo odlično.

V njih boste tudi vi zagotovo videti odlične, zato obiščite spletno trgovino Ariya in izberite svoje zase.