obposteljna posteljica_

Obposteljna posteljica je pomembna za vas in vašega malčka. Ob posteljna posteljica, je zelo priljubljena med starši, ker je vaš malček vedno v vaši bližini, tudi ko vi spite. Med nočnim zbujanjem malčka, hranjenjem ali pa dojenjem si boste z njo prihranili čas predvsem pa korake. 

Obposteljna posteljica zavzame zelo malo prostora in je lahka za prenašanje. Prav tako pa se enostavno spravi, tako da z pospravljanjem le te ne boste imeli večjih težav. Kasneje, ko vaš malček malo zraste jo lahko uporabite kot stajico. 

Obposteljna posteljica pa ima tudi nekaj slabosti. Z njo otroka navadite, da je vedno v vaši bližini, kar bi vam lahko pri odraščanju otroka povzročalo težave in preveliko navezanost. Blazina, ki se nahaja v posteljici pa po navadi ne nudi kvalitetne opore in trdnosti, kot običajna vzmetnica, v drugih otroških posteljicah. 

Kazalo vsebine

Otroški avtosedež 

Otroški avtosedež je nujna oprema, ko imate otroka. Tudi po zakonu so otroški avtosedeži obvezni, zato mu je potrebno nameniti, kar nekaj časa pred nakupom.  Veliko staršev se najde v dilemi, ker je na trgu velika in pestra izbira različnih ponudnikov. 

Otroški avtosedež omogoča varen prevoz otrok v avtomobilu. Otroški avtosedež mora ustrezati standardom in kriterijem za Evropsko tržišče. Cene so lahko, kar precej visoke, zato ponudbo preverite pri različnih ponudnikih. 

Bodite pozorni, da ima otroški avtosedež ustrezno nalepko, katera zagotavlja njegovo varnost in kakovost, ki je bila testirana. Pomembno je tudi, da je otroški avtosedež udoben in primeren za vašega malčka. Do 15 meseca starosti se mora vaš malček voziti v nazaj obrnjenem avtosedežu. 

Otroški avtosedeži so na voljo v različnih barvah, velikostih in materialih. Najboljše je da se odločite za nakup tistega, ki raste z vašim otrokom, kar pomeni, da boste lahko po potrebi spreminjali višino in širino sedeža, glede na starost in velikost vašega otroka.