majice-po-meri

Majice so nepogrešljiv del naše garderobne omare. V njej se skrivajo takšne s kratkimi kot tudi dolgimi rokavi, nekateri pa prisegajo tudi na majice s tričetrtinskimi rokavi. A ne glede na to, kakšni rokavi krasijo oblačilo, je zaželeno, da je na njem tudi kakšen motiv ali pa napis. Majice z napisi so na sploh bolj priljubljena izbira, še posebej pri mladostnikih. Slednje pa še zdaleč ne pomeni, da majic z napisi ne nosijo tudi odrasli.

In če na trgu nikakor ne najdete majice z želenim napisom, je odlična novica ta, da si dandanes majico lahko izdelate kar sami. Ob tem pa ne potrebujete nič drugega kot samo dostop do interneta oziroma do aplikacije, ki vam omogoča tovrstno storitev.

Aplikacija za izdelovanje majic z napisi

Kot otrok ste verjetno kakšen kos oblačila doma ali pa v šoli po svoje prebarvali ali pa nanj napisali kakšen pomenljiv zapis. To je bilo zlasti priljubljeno na koncu šolskega leta, ko ste skupaj s sošolci in sošolkami zasnovali svojo razredno majico.

promocijski-tekstil-majice
Na različne barve majic, se lahko natisne različne logotipe in druge promocijske elemente.

V današnjem času pa je vse skupaj lahko še preprosteje in zabavneje. Skupaj s sošolci lahko na spletu najdete ponudnika, ki vam omogoča s pomočjo posebne aplikacije izdelati vrhunske majice z napisi.

Kaj napisati na majice in kakšno velikost izbrati

Pri kreaciji majice po meri se nam poraja vrsto vprašanj. Med drugim tudi to, kaj pravzaprav napisati na majico, kakšne barve naj bo in kar je še zlasti pomembne: kakšna velikost majice je najprimernejša.

Napis na majice je vsekakor odvisen od tega, čemu bo oblačilo služilo. Če si želite imeti še en nov kos, ki ni namenjen posebni priložnosti, potem lahko napis izberete po navdihu. Če pa je majica na primer namenjena za kakšen poseben dogodek, napis seveda prilagodite. Kar pa se tiče same barve in velikosti, pa vam je verjetno povsem jasno, kaj izbrati.

Za vsa dodatna vprašanja so vam seveda na voljo spletni ponudniki, ki vam zagotavljajo izdelovanje majice z napisi po meri. Ti vam lahko predlagajo tudi velikost, če ste slučajno v dilemi, ali izbrati raje večjo ali pa manjšo številko.

Na katere kose oblačil lahko še natisnemo kakšen zabaven napis

Majice še zdaleč niso edini kos oblačila, na katerega lahko natisnemo poljuben vzorec, motiv ali pa napis. Verjetno ste tudi vi opazili, da je vse bolj priljubljen hobi tudi kuhanje oziroma priprava najrazličnejših jedi. Da vam bo takšen konjiček v še večje veselje, si lahko daste natisniti predpasnik, a tega morate seveda najprej izbrati.

predpasniki
Predpasnik ponuja obilo vidnega prostora in je odličen predmet za potisk.

Na voljo so številni predpasniki. Izberite model, ki se vam bo najbolje prilegal in vas ne bo oviral pri opravljanju dejavnosti. Za piko na i pa si seveda lahko omislite še kuharsko kapo ter še kakšen drug zabaven dodatek.

Potiskani predpasnik je lahko sila dobrodošlo darilo

Predpasniki so torej še kako dobrodošla izbira za vse tiste, ki neredko stojijo za štedilnikom in pripravljajo najrazličnejše jedi. To ste lahko kar vi sami ali pa kdo od vaših bližnjih oziroma prijateljev. Če ste zapazili, da pri delu sploh ne uporabljajo predpasnika oziroma je stari predpasnik že opravil svoje dolžnosti, lahko kar vi poskrbite za nov predpasnik.

Predpasniki s potiskom so v tem primeru še toliko bolj zaželeni, še posebej če boste prijatelju ali prijateljici tovrstni kos opreme podarili kot darilo. Nanj lahko natisnete kaj zabavnega ali pa celo recept za pripravo njegove najljubše jedi.

Temeljit načrt za predpasnik s potiskom

Na voljo so že vnaprej pripravljeni predpasniki s potiskom. Ker pa je velika verjetnost, da vas bo na njih kaj zmotilo, si lahko naročite kar predpasnik po meri. To pomeni, da boste prav vse lahko izbirali sami. Za začetek model predpasnika, velikost, barvo, ne nazadnje pa tudi to, kaj bo na njem napisano oziroma natisnjeno.

Ko si boste pripravili temeljit načrt za predpasnik s potiskom po meri, je na vrsti iskanje ponudnika tovrstne storitve.

Za piko na i še kuharska kapa in nekaj pripomočkov za kuhanje

Zagotovo boste morali kdaj v bližnji ali pa daljni prihodnosti obdarovati koga, ki je navdušen nad kuhanjem in peko. Če bo to oseba, ki bo obeležila kakšen sila pomemben dogodek, na primer okroglo obletnico svojega rojstnega dne, svetujemo, da se potrudite še toliko bolj.

Slavljencu oziroma slavljenki lahko podarite predpasnik z napisom, zabavno zasnovano kuharsko kapo, kuhalnico in morda še kakšen nepogrešljiv kuharski pripomoček.