all on 4

Če želimo za svoje zobovje kar se da dobro poskrbeti, se moramo vsaj občasno poslužiti različnih zobozdravniških storitev. To je še posebej pomembno, če imamo z zobmi kakšne večje težave. V primeru zahtevnejših posegov seveda iščemo kar najboljšega izvajalca – pogosto se obrnemo na zasebnike, ki imajo več izkušenj prav s takšnimi storitvami. Na srečo lahko pri nas najdemo zelo prepričljivo ponudbo naprednih zobozdravniških storitev.

Med storitvami oziroma bolje rečeno izdelki, ki so pogosto deležni posebne pozornosti, gotovo izstopa implantat. Ljubljana ima kar nekaj zobozdravnikov, ki se osredotočajo prav na implantate in z njimi povezane storitve, zato je za takšne zadeve relativno dobro poskrbljeno. Že v bližini je gotovo moč najti zanesljive ponudnike in dobre storitve, s tem pa lahko preučimo možnosti, ki jih ponuja vsestranski vsadek oziroma implantat. Ljubljana resda ponuja največjo koncentracijo strokovnjakov, ki se ukvarjajo s temi storitvami, je pa možno najti ponudbe tudi zunaj prestolnice. Ker pa ima za implantat Ljubljana še to prednost, da je možno v večji zbirki zobozdravnikov bržkone najti boljše in izkušenejše izvajalce, je smiselno rešitev iskati prav tu.

Podobno velja za druge zahtevnejše posege, recimo za izdelavo celotne proteze s štirimi vsadki, to je storitev all on 4. Slovenija ponuja spet več možnosti za tiste, ki iščejo takšne storitve. Ker gre za dokaj zahteven poseg, se splača dobro premisliti, kje bomo deležni kar najboljše izkušnje. Za all on 4 Slovenija spet združuje največ ponudbe v Ljubljani, kar je smiselna izbira. Zasebne ordinacije imajo zelo dobro razdelane ponudbe storitev, ki vključujejo delo z implantati, zato je moč te rešitve najti predvsem pri tistih, ki se osredotočajo na tovrstno ponudbo. Poleg tega pa moramo upoštevati še nekatere druge dejavnike. Včasih se zdi, da za all on 4 Slovenija ni najboljša izbira zaradi nekoliko višjih cen, a v resnici razlike niso velike, cene pa so upravičene z drugimi odlikami lokalnih strokovnjakov.