najem jadrnice Hrvaška

Najem jadrnice Hrvaška je ena najpogostejših odločitev in izbira med ljudmi, ki si želijo dopustovanja take vrste. Najem jadrnice Hrvaška lahko opravite preko spleta ali pa kar osebno oziroma preko telefonske številke.

Najem lahko uredite za daljše ali krajše počitniško obdobje. Pri najemu jadrnice bodite pozorni na to ali znate oziroma imate izkušnje z upravljanjem plovila. Če s tem nimate izkušenj in na krovu ni nobenega, ki bi to znal lahko najamete skiperja, ki bo to nalogo opravil za vas, da boste brezskrbno uživali v plovbi in odkrivanju novih destinacij.

Najem jadrnice Hrvaška ponuja veliko različnih vrst plovil. Plovilo lahko prevzamete v različnih marinah oziroma pristaniščih odvisno od dogovora z ponudnikom. Pri izbiri morate upoštevati velikost jadrnice, ki je odvisno od števila potnikov na krovu. Večje število potnikov, predstavlja tudi nižjo ceno najema. Cene najema se gibljejo od 100 € na dan. Cena je odvisna od števila potnikov, ponudnika in obdobja sezone. Če rezervirate jadrnico frist ali pa last minute, lahko prihranite, kar nekaj denarja

Kazalo vsebine

Najem katamarana

Najem katamarana lahko izvedete tako v Sloveniji in v tujini. Izbirate lahko med različnimi katamarani iz različnih držav in marin. Najem katamarana vam omogoča enostavno in udobno plovbo. Največkrat izbrana destinacija z katamaranom je Grčija, Hrvaška, Italija ali pa druge eksotične destinacije.

Najem katamarana je lahko za daljše ali krajše časovno obdobje, odvisno od vaše željene lokacije. Pri najemu morate upoštevati tudi to, kdo bo vozil katamaran. Pri plovbi morate seveda imeti dovolj izkušenj, da bi lahko varno in mirno pluli po morju. Če vi ali kdor koli od potnikov na krovu nima izkušenj s tem, potem se lahko enostavno odločite, za to da bi najeli skiperja. 

Skiper je oseba, ki bo namesto vas opravljala nalogo ”kapetana” in varno plula po morju. Tako boste brezskrbno uživali v dopustovanju in odkrivanju novih še neodkritih kotičkov morja in zalivov.