Menabo

Na svoja vozila se močno zanašamo na vsaki poti, gotovo bomo uspeli dobro izkoristiti vse mogoče funkcionalnosti, ki jih ponujajo. Včasih pa si želimo tudi kakšne nadgradnje oziroma prilagoditve, da lahko pridemo do še boljše izkušnje. To morda ne bo možno, a prav tako lahko pogosto dobimo zelo praktične rešitve, s katerimi nadgradimo funkcionalnost vozila. Gotovo bomo zadovoljni s temi možnostmi, ki jih imamo na voljo, če posežemo po ustrezni dodatni opremi. Na tem področju nam kar dosti opcij ponuja znamka Menabo, ki se ukvarja prav s proizvodnjo funkcionalnih dodatkov za osebna vozila.

Hitro lahko prilagodimo svoje vozilo in tako močno izboljšamo svojo izkušnjo pri vožnji oziroma nasploh pri uporabi vozila. Pogosto so to že manjše prilagoditve, s katerimi dosežemo odličen učinek. Če nam lahko pomaga enostavna in poceni oprema, je to vsekakor pametno izkoristiti. Tudi zato, ker imamo pri uglednih ponudnikih na voljo kvalitetno opremo, ki se v praksi odlično izkaže. Nekateri dodatki so pravzaprav priporočljivi za vsakogar, ne le za tiste, ki pri svojem avtu pogrešajo kakšne posebne zmogljivosti.

Menabo ponuja strešne nosilce in kovčke

Znamka Menabo ima dokaj pestro izbiro, v kateri bomo našli različne izdelke za prilagoditev funkcionalnosti vozila. Vsekakor pa izstopajo strešni nosilci, ki se hitro izkažejo za zelo praktične. Ne glede na to, kakšne potrebe imamo pri uporabi avtomobila, nam takšni nosilci lahko zelo koristijo, še bolj uporabna pa je ta oprema pogosto pri drugih vozilih, s katerimi pogosto prevažamo dodaten tovor.

Menabo strešni nosilci bodo prepričali praktično vsakega voznika že ob izbiri in nakupu. Atraktivni so namreč univerzalni nosilci, ki se dobro ujemajo z vsakim vozilom, omogočajo pa tudi enostavno namestitev dodatne opreme za prevažanje tovora. S tem bomo vedno zelo dobro pripravljeni na prevažanje večjega in težjega tovora, ali pa bomo pač izkoristili enostavno opcijo za shranjevanje stvari na strehi. Včasih je to nadvse koristna funkcija, vedno pa je pametno imeti na voljo vsaj možnost, da z vozilom prepeljemo še nekaj dodatnega tovora. S tega vidika je ponudba znamke Menabo res zelo dobrodošla. 

Menabo nosilci ponujajo zelo domiselne rešitve

Najdemo pa med njihovimi izdelki tudi drugo opremo, ki je namenjena enostavnemu prevozu tovora. Univerzalni nosilci nam že lahko močno pomagajo pri prevažanju tovora, a pogosto se odločimo še za druge izdelke, ki ta opravila poenostavijo. Na voljo so strešni kovčki, ki so zelo praktični za prevažanje raznovrstnega tovora. Predvsem se dobro izkažejo za kakšne večje kose tovora, ki jih ne moremo enostavno pospraviti v prtljažnik. To je recimo obvezna oprema za smučarje, ki v kovček enostavno pospravijo smuči in drugo smučarsko opremo ob odhodu na smučišče. Kovček Menabo nam omogoča enostavno prevažanje velikega tovora, hkrati ohranimo prtljažnik čist in urejen.

Menabo rešitve za posebne tovore

Menabo strešni nosilci nam omogočajo prevoz raznovrstnega tovora, še več možnosti se odpira, če posežemo po dodatni opremi prav za ta namen. Tu so na voljo različni izdelki, ki jih bomo s pridom izkoristili, če prevažamo kakšne posebne tovore. 

Imamo pa tu na voljo tudi prepričljivo ponudbo drugih znamk. Zelo atraktivni so recimo Thule nosilci, ki jih dobro poznajo predvsem ljubitelji kolesarjenja. Thule namreč ponuja domiselne rešitve za prevoz koles. Ravno to je velik izziv, če se želimo podati na kak kolesarski izlet ali kar na kolesarski dopust – opreme ne moremo enostavno spraviti v avto. Z ustreznim nosilcem pa bo prevažanje koles povsem enostavno, zato rade volje izkoristimo ponudbo, ki jo predstavlja znamka Thule. Bržkone najbolj izstopajo Thule nosilci, ki se namestijo na vlečno kljuko, tam so zelo praktični in ne motijo pri vožnji. Tudi do prtljažnika lahko še vedno enostavno dostopamo, kar nam omogoča enostaven sistem nagiba nosilca.

Z Menabo nosilci opremljamo tudi gospodarska vozila

Ne glede na to, ali se odločimo za znamko Thule ali Menabo, bomo gotovo dobili dobre rešitve za prevoz posebnega tovora. Poleg koles in smučarske opreme prevažamo na vozilih še razne druge tovore, recimo kajake in rafte, včasih tudi gradbeni material in podobna bremena. Vsekakor potrebujemo zanesljiv nosilec, ki bo to omogočil.

Menabo kovčki za vsestransko uporabo

Pogosto pa se za še bolj koristne izkažejo vsestranski kovčki, ki niso posebej prilagojeni kakšnemu zahtevnemu tovoru. Morda pač potrebujemo več prtljažnega prostora. Pri tem nam Menabo ponuja različne praktične rešitve, ki se lepo ujemajo z njihovimi univerzalnimi strešnimi nosilci.

Predvsem si lahko pomagamo z elegantnimi kovčki, ki so zelo praktična rešitev za razširitev prtljažnega prostora. Pogosto ciljamo na to, da imamo le nekaj dodatnega prostora za hitro shranjevanje razne drobnarije ali kakšnega večjega tovora. V tem primeru so nam v veliko pomoč strešni kovčki, ki omogočajo enostaven dostop in nudijo presenetljivo veliko prostora, tudi če se odločimo za kak manjši kovček. Je pa tu gotovo zelo dobrodošla široka ponudba, ki jo predstavljajo Menabo in druge znamke. Hitro lahko najdemo vsestransko opremo za prevažanje tovora, tako da bomo gotovo uspešno nadgradili funkcionalnosti svojega vozila. To velja tako za osebne avtomobile kot za kombije, avtodome in gospodarska vozila.