kolesa

Če želite kolesariti kar se da udobno in prijetno, zato potrebujete dovolj dobro kolo. Če ga boste kupili na nepreverjenem mestu po sumljivo nizki ceni, se od udobja in prijetnega počutja lahko poslovite, še preden boste sedli nanj. Ravno zato je najbolje, da kolesa kupujete v priznanih specializiranih trgovinah, ki vam ponujajo vrhunska kolesa priznanih blagovnih znamk.

Kolesa, ki vam jih ponujajo takšne trgovine, so lahko vseh vrst, prav vsaka med njimi pa je namenjena vožnji po določenem terenu. Če se boste s kolesom zlasti vozili po mestu, je za vas najprimernejše mestno kolo; če boste z njim želeli kolesariti po bolj zahtevnih in manj urejenih kolesih, vam bodo specializirani prodajalci ponudili gorsko kolo. Priljubljena so tudi cestna kolesa, po katerih posegajo zlasti tisti, ki se najraje nekoliko hitreje vozijo po urejenih asfaltnih poteh.

Ne glede na to, kakšno kolo si boste v dobri trgovini s kolesi izbrali, vam zagotavljamo, da vam bo to prevozno sredstvo odlično ter dolgo časa služilo.

Trenažer je lahko odlično darilo za strastne kolesarje

Morda že kar nekaj časa razmišljate, kako bi za rojstni dan obdarili osebo, ki ji kolesarjenje veliko pomeni, vendar ima vso potrebno opremo za ta njen priljubljen šport. Ker pa prihajajo nekoliko bolj hladni dnevni, bi ji lahko kupili trenažer. Pa sploh veste, kaj je to?

Trenažer je posebna naprava, ki kolesarjem omogoča, da lahko s svojim kolesom vadijo v svojih notranjih prostorih in to na način, kot da bi se vozili zunaj po naravi.

Trenažer lahko kupite v vseh specializiranih trgovinah s kolesarsko opremo. Tam vam bodo izkušeni prodajalci pokazali, kako se trenažer sestavi in kako se ga lahko uporablja.

Trenažer bo osebi, ki je strastni kolesar, izjemno všeč, saj ji boste s tem omogočili, da bo lahko kolesarila tudi v zelo hladnih zimskih dneh ter si s tem ne nazadnje ohranjala tudi kolesarsko kondicijo.