samohodna kosilnica

Samohodna kosilnica je posebna vrsta kosilnice, pri kateri je glavna značilnost to, da vam je ni potrebno potiskati, vendar se vozi sama, vi samo upravljate smer in hitrost vožnje. Takšne kosilnice so zagotovo bolj primerne za šibkejše ljudi, saj veste, da so navadne kosilnice včasih izredno težavne za potiskanje.  

V kolikor se odločate za nakup samohodne kosilnice morate vedeti, da je samohodna kosilnica veliko dražja kot navadna kosilnica in boste zaradi tega zapravili nekaj več denarja. To je edina slaba lastnost, ki jo ima samohodna kosilnica. Torej morate dodobra premisliti, v kolikor se vam nakup samohodne kosilnice izplača. V kolikor imate le majhno zeleno površino se zagotovo ne izplača zapraviti preveč denarja za kosilnico, po drugi strani, pa bo delo opravljeno veliko boljše in učinkovitejše ter predvsem hitreje.  

Tore v kolikor iščete kosilnico za vašo uporabo si zagotovo poglejte samohodne kosilnice. Preglejte si tudi primerjavo z navadnimi vrtnimi kosilnicami, da se prepričate, katera je boljša za vas.  

Motorna kosa je lahko zelo uporabna

Motorna kosa je lahko zelo uporabna za vas, saj jo lahko uporabite za košnjo trave, na zelo zahtevnih površinah. V takem primeru so motorne kose pravi stoj za vas, saj so izjemno zmogljive, poleg tega pa ste lahko pri tem izjemno natančni. Saj motorne kose zaradi majhnosti omogočajo izjemno natančnost in preciznost. Vse kar potrebujete je le nekaj znanja, izkušenj in veliko moči v rokah, saj zagotovo veste da niso prav nič lahke za nošenje. Vendar v kolikor kosite na bolj zahtevnih površinah se nakup zagotovo izplača, saj bo delo opravljeno hitreje in bolj učinkovito.  

Motorna kosa je primerna za vas v kolikor imate veliko nedostopnega terena, kjer z motorno kosilnico zagotovo ne morate doseči. V kolikor iščete motorno koso si je vredno pogledati tudi nahrbtne kosilnice, saj so veliko lažne z nošenje.