Samorazlivni epoksi tlaki cena

Epoksi premazi in tlaki so priljubljen način zaščite površine pred obremenitvami v različnih delovnih prostorih. Ker pa gre za izjemno odgovorno nalogo, pridejo pogosto v poštev le debeli in odporni tlaki, ki jih lahko naredimo po naročilu. Za takšne rešitve je značilna vrhunska vzdržljivost in odpornost na vse mogoče obremenitve, a seveda gre v tem primeru pričakovati tudi nekoliko višjo ceno. Medtem imamo na drugi strani na voljo tudi nekatere cenovno ugodne rešitve, ki še vedno ponujajo mnoge prednosti epoksi tlakov. Če se orientiramo predvsem po ceni, lahko hitro razberemo, katera rešitev bo najboljša. 

Epoksi premaz

Za epoksi oziroma epoxy premaz cena predstavlja eno izmed najbolj atraktivnih odlik. To je namreč nizkocenovna rešitev, ki bo prinesla dobre lastnosti in zanesljivo zaščito tal. Uporablja se tudi v domačem okolju, recimo v domačih delavnicah in garažah, pa tudi v drugih prostorih, kjer pričakujemo kakšne posebne obremenitve. Ker je za epoxy premaz cena zelo ugodna, lahko po teh rešitvah poseže prav vsak. Že pri premazih so opazne nekatere prednosti epoksi tlakov, predvsem dobra zaščita pred umazanijo in prahom, torej bomo tla lahko brez težav vzdrževali brezhibno čista. Epoksi premaz ščiti tudi pred vodo in drugimi tekočinami. Tako za epoxy premaz cena pomeni izvrstno razmerje med stroški in zaščito, kar v končni fazi zagotavlja zelo dobro izkušnjo manj zahtevnim uporabnikom.

Samorazlivni epoksi tlaki

Dobra alternativa so samorazlivni epoksi tlaki. Cena bo v tem primeru razumljivo nekoliko višja, a v primerjavi s premazi imajo samorazlivni tlaki tudi dodatne prednosti. Če potrebujemo dodatno zaščito in dobro mehansko vzdržljivost, pridejo najbolj v poštev prav samorazlivni epoksi tlaki Cena je še vedno dokaj dostopna, predvsem pa povsem upravičena, saj bodo takšni tlaki brez težav opravljali svojo nalogo tudi v bolj obremenjenih okoljih. Med prednostmi, ki jih imajo samorazlivni epoksi tlaki, cena spremlja tudi enostavno izdelavo in dolgo življenjsko dobo.