Časovno stikalo

Časovno stikalo je v današnjem času, ko sta denar in energija zelo pomembna, izredno priljubljen pripomoček vsakega gospodinjstva. Vsaka dobra gospodinja mora namreč imeti dober pregled na porabo elektrike, saj si želi čim manjše porabe in čim več privarčevanega denarja. Ker v hitrem tempu življenja, velikokrat pozabimo na varčno uporabo električnih aparatov, nam bo časovno stikalo omogočimo lažje življenje.

Časovno stikalo je idealno ko smo odsotni od doma ampak bi vseeno radi imeli oprano posodo ali perilo. S takšnim stikalom namreč lahko reguliramo priklop in izklop vsakega aparata, ki za delovanje potrebuje elektriko.

Časovno stikalo imajo zelo radi starejši ljudje, ki so zaradi svojih let velikokrat pozabljivi in ne vedo kako bi si lahko pomagali pri vsakodnevnih opravilih. S takšnim časovnim stikalom lahko enostavno nastavijo želen dan ter uro delovanja določene naprave in tako ne bodo v skrbeh, da bi pozabili prižgati ali ugasniti določen stroj.

Ghe proizvodi za regulacijo pH vrednosti

Ghe je odličen proizvod, ki so ga zasnovali znanstveniki, ker so si želeli učinkovito regulirati kislost oziroma bazičnost prsti. Vsi vemo, da potrebujejo rastline za rast optimalne pogoje, ki jih včasih v določenem tipu zemlje zelo težko dosežemo. Na srečo se kmetijstvo zelo razvija in znanost lahko s svojimi inovacijami pripomore k izboljšavi pogojev, ki jih imamo na razpolago.

Ghe nam uravna pH vrednost in nam omogoča zdravo rast in izredno močne korenine, ki so bistvene za razvoj vsake rastline. Proizvod, ki ga dobimo v obliki praha, pomešamo z vodo ter ga uporabimo v fazi vegetacije rastline ali pa v fazi cvetenja.

Ghe je uporabne tudi za čiščenje ter dezinfekcijo sistema za zalivanje rastlin. Paziti moramo, da prah ne pride v stik s kožo, ko je enkrat zmešan z vodo, saj je lahko izjemno nevaren in nas lahko poškoduje.