prevleka za jogi

Dan in noč pri ljudeh nikoli nista imela enakovredne vloge. Rečemo, da ima dan štiriindvajset ur, čeprav imata v resnici dan in noč skupaj štiriindvajset ur. Dan je seveda tisti del dvojice, ki se ga veliko bolj zavedamo, saj podnevi delujemo, ponoči pa mirujemo. Ponoči, ko gremo v glavnem vsi spat, se takorekoč izklopimo, zato ta čas res nima nobene veljave v primerjavi z časom dneva, ko se nam zgodi velika večina stvari, ki se nam kadarkoli zgodijo. Zato ni čudno, da se nam nočni čas, ki ga preživimo v stanju spanja na svojih posteljah, zdi popolnoma nepomemben za potek našega življenja. 

Vsaj tako so mislili včasih. Danes pa vemo, da ima tudi čas spanja izredno velik vpliv na naše življenje, sploh pa ima ogromen vpliv okolje, v katerem spimo. Neudoben jogi ali blazina nam lahko hudo zagrenijo življenje, pa se kljub temu redko kdo pobriga, da bi ta del življenja poskušal optimizirati. Blazina ali prevleka za jogi iz kvalitetnih naravnih materialov nam bo prinesla veliko boljši nočni počitek, kar seveda zelo vpliva tudi na čas dneva. 

Odženimo zoprno nadlogo posteljnih pršic


Stara prevleka za jogi ali pa blazina slabe kvalitete nam lahko prinese veliko težav, za katere sploh ne bomo vedeli, da jih imamo. Obstajajo ljudje, ki mislijo, da je povsem običajno, če se zbujajo v družbi s kašljem in rdečimi očmi. Že preprosta prevleka za jogi proti pršicam nas lahko osvobodi nadležnih mikroskopskih zajedalcev in znatno izboljša kvaliteto našega življenja. Kdor bo enkrat izkusil, kako udoben in zdrav je spanec takrat, ko nam ne delajo družbe nadležne pršice, bo poskrbel, da si pršice raje najdejo kakšno drugo družbo. Kot ljudje imamo namreč možnost, da sami izberemo, s kom bomo delili naš najbolj intimni prostor, kjer si vsako noč nabiramo energijo za nov dan, ki nas čaka.