Poliranje žarometov po akcijski ceni

Poliranje žarometov je edina rešitev za naše luči, kadar opazimo, da je njihova svetilnost slabša kot je bila. Luči so izredno pomembne pri vsakem motornem vozilu. Prižgane morajo biti ob vsakem delu dneva. Najbolj nam seveda koristijo ponoči, ko je vožnja brez žarometov praktično nemogoča. Ker se zaradi zunanjih vplivov avtomobilski žarometi umažejo ter uničijo, jih moramo vsaj enkrat na leto temeljito očistiti in jih strokovno spolirati. 

Poliranje žarometov ni drago. Pri najcenejših ponudnikih si lahko žaromete spoliramo že za štirideset evrov. S poliranjem se izognemo dragemu nakupu novih žarometov. Vsi se zavedamo, da so rezervni deli za avtomobile izredno dragi, zato je bolje, da si pomagamo z alternativnimi možnostmi. 

Poliranje žarometov lahko seveda opravimo tudi sami. Priskrbeti si moramo primerno orodje in čistila, s katerimi lahko popolnoma obnovimo lastne žaromete. Strokovnjaki pa svarijo, da bi lahko neizkušeni posamezniki naredili več škode kot koristi, zato je bolje da se za dobro opravljeno delo, obrnemo na strokovnjake. 

 

Čistila za avto na spletu

Čistila za avto so različnih vrst in jih razdelimo v različne cenovne razrede. Vsakdo, ki ima doma dvorišče, si svoj avto rad očisti kar sam. Pri tem ogromno privarčuje, saj postajajo avtomobilske pralnice vse dražje. Poleg tega pa se doma za čiščenje avtomobila zagotovo bolj potrudimo, kot se potrudijo v čistilnem servisu. Ročno čiščenje avtomobila je za vozilo tudi bolj prijazno, saj ni pregrobo in uničujoče. 

Čistila za avto se delijo na tista za notranjost ter na tista za zunanjost avtomobila. Avtomobil navadno najprej očistimo znotraj, kjer temeljito očistimo armaturno ploščo, volan ogledalce ter notranjo stran vetrobranskega stekla, ki se postane zelo zamazano ter tako onemogoča vidljivost. 

Čistila za avto, ki jih uporabimo za zunanje predele s, so navadno razni šamponi, ter polirna sredstva. V kolikor uporabimo vsa primerna sredstva, se bo naš avtomobil svetil kot nov. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *