Pripravite se na veliko noč

Bliža se velika noč, s tem pa tudi velikonočni nakupi – založiti se je treba namreč z dobrotami, ki bodo kot nalašč za pojedino v tem prazničnem času. V poštev pridejo mnoge tradicionalne jedi, pa tudi nekatere posebne specialitete, ki se jih lahko lotimo ob prazniku, za nameček pa seveda ne smemo pozabiti na sladkarije, ki so predvsem med najmlajšimi nepogrešljiv del velikonočnih praznikov.

Da bo praznični vikend z dodatnim prostim dnem res izpeljan brez težav in z odlično izkušnjo za celo družino, se velja nanj dobro pripraviti, poleg tega lahko s pravočasnim nakupovanjem prehitimo gnečo in izkoristimo praznične ugodnosti, ki jih ponujajo naši trgovci.

Posebne velikonočne ponudbe pri slovenskih trgovcih

V velikonočnem času praktično vsi slovenski trgovci pripravijo posebne ugodnosti, ki so opazne že na naslovnicah aktualnih katalogov in letakov. Hofer katalog predstavlja zelo privlačno ponudbo velikonočnih jedi, v kateri bo moč najti vse tradicionalne specialitete, pa tudi kar nekaj alternativnih izbir, ki bodo po godu kupcem z nekoliko drugačnimi okusi – tokratni velikonočni katalog namreč ponuja nekatere veganske jedi, ki se bodo odlično podale na bogato obloženo praznično mizo tistih, ki se izogibajo živilom živalskega porekla.

Hofer ni edini s privlačno zbirko velikonočnih jedi. Posebne praznične ugodnosti že na prvi strani predstavlja tudi Tuš katalog, ki v aktualni številki združuje predvsem tradicionalne jedi in dodatke, od katerih se bo velikonočna miza kar zašibila.  prepriča z bogato zbirko mesnih jedi in vrhunskih sirov, po ugodni ceni pa bodo na voljo tudi druge jedi, ki spremljajo praznične pojedine.

velikonočna hranaPreostala ponudba za popolno veliko noč

Seveda se moramo za popolno veliko noč založiti še z nekaterimi drugimi izdelki, ne le s tradicionalnimi jedmi, ki jih bomo na mizo naložili v času velikonočnega zajtrka. Tuš katalog predstavlja zelo privlačno ponudbo sladkarij, ki bodo po godu predvsem otrokom, prav najmlajšim pa je prilagojena tudi ponudba pirhov in jajčk, na voljo so tudi nalepke in barve ter celi kompleti za barvanje jajc, med novostmi v ponudbi pa so tudi nekatere otroške igrače.

Tako Tuš kot Hofer pa že predstavljata tudi ponudbo za prihajajoče toplejše dni, v kateri je moč najti izdelke, ki bodo morda že ob velikonočnih praznikih zelo uporabni. To so izdelki za peko na žaru in piknike na prostem, tudi vrtnarski izdelki in razna športna oprema.

Dodaten namig za velikonočno nakupovanje

Velikonočne nakupe se splača opraviti pravočasno, dokler so prodajne police še dobro založene z vsemi specialitetami in so cene tudi najbolj ugodne. Če pri načrtovanju nakupovanja v roke vzamemo Hofer ali Tuš katalog, se lahko zelo dobro pripravimo in na enem mestu po ugodni ceni dobimo vse potrebno za povsem brezskrben velikonočni vikend.

A na svoj račun bodo prišli tudi tisti, ki se v trgovine ne bodo odpravili pravočasno – ravno po veliki noči je namreč pravi čas za kupovanje sladkarij, ki so po tem prazniku običajno znižane. Neprodane zaloge čokoladnih jajčk in drugih dobrot so v tednu po veliki noči praviloma močno znižane in predstavljajo zelo privlačno izbiro za sladkosnede, ki iščejo čokolado po ugodni ceni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *