Inkjet papir zagotavlja dolgo obstojnost barv

Inkjet papir predstavlja izjemno kakovosten papir, ki je prevlečen z visoko kakovostnim premazom, ki nam zagotavlja dolgotrajno obstojnost barv. Tak papir je odličen tudi za tiskanje fotografij in slik z visoko ločljivostjo. Lahko si izberemo tudi različico z mat izgledom, ki je trenutno zelo aktualna. Nanj lahko natisnemo tudi ostale dokumente, ki morajo biti brezhibno natisnjeni .

Inkjet papir uporabljajo tudi vsi tisti, ki tiskajo različne letake ali brošure s katerimi reklamirajo svoj posel ali svojo dejavnost. Prednost tega papirja je ta, da se barva takoj ko je natisnjena posuši in tako prepreči, da bi se zaradi razmazanja barve, slika uničila.

Inkjet papir, ki ima poseben mat premaz izberemo takrat, ko si želimo moderen izgled. Papir je izredno trpežen in močan, zato je primeren tudi ta tiskanje kompleksnih in zahtevnih napisov. V paketu navadno dobimo 25 listov v formatu A4, ki so težki 200 gramov.

Papir v roli je idealen za likovne izdelke

Papir v roli je primeren za različne kreacije. Vsaka embalaža vsebuje en kartonski tulec, ki ima notranji premera 50 mm. Premium kvaliteta papirja v roli je zaslužena za odlične izdelke, ki jih lahko s pomočjo papirja v roli lahko naredimo. Papir lahko naročimo v različnih dimenzijah in v različnih gramaturah, tako lahko vsak kupec dobi res tak papir, kot ga potrebuje.

Papir v roli postavimo v ploter tiskalnik, nanj lahko tiskamo kar želimo saj je izredno praktičen za uporabo. Veliko ljudi ne pozna papirja v roli za ploter tiskalnike in sploh ne ve kako točno se tak papir sploh uporablja. Veliko arhitektov za svoje načrte uporablja papir v roli, saj je idealen za tiskanje velikih načrtov različnih stavb.

Papir v roli je tudi izjemno priročen, saj omogoča konstantno tiskanje brez menjave papirja in je zato zelo enostaven za uporabo. Navadno ga kupimo v beli barvi, saj ostale barve nanj natisnemo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *